Zalmtartaar met dille
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zalmtartaar met dille

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij de zalm in hele fijne blokjes. Pel de sjalot en hak fijn. Spoel de dille schoon, leg enkele stukjes opzij en hak de rest fijn.

  2. 2

    Meng de zalm met de sjalot, de dille, het limoensap en de -rasp en 2 el druivenpitolie. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Gebruik een dresseerring
en schep op elk bord 1⁄4 van
de tartaar. Druk stevig aan. Verwijder de ring voorzichtig. 

  4. 4

    Druppel er de rest van de druivenpitolie over en schik er de rodebietenblaadjes naast. Kruid met zout. Werk af met de extra blaadjes dille en even- tueel enkele groentechips.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de zalm in hele fijne blokjes. Pel de sjalot en hak fijn. Spoel de dille schoon, leg enkele stukjes opzij en hak de rest fijn.

  2. 2

    Meng de zalm met de sjalot, de dille, het limoensap en de -rasp en 2 el druivenpitolie. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Gebruik een dresseerring
en schep op elk bord 1⁄4 van
de tartaar. Druk stevig aan. Verwijder de ring voorzichtig. 

  4. 4

    Druppel er de rest van de druivenpitolie over en schik er de rodebietenblaadjes naast. Kruid met zout. Werk af met de extra blaadjes dille en even- tueel enkele groentechips.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.