Gemarineerde lamsspiesjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gemarineerde lamsspiesjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker met een pitabroodje

bereiding
  1. 1

    Pel de knoflook en snij ‘m in fijne plakjes. Meng ze met het citroensap, de oregano en de olijfolie tot een marinade.

  2. 2

    Snij het lamsvlees in blokjes en schep er de marinade door. Dek af en zet minstens 2 uur in de koelkast.

  3. 3

    Prik het vlees op 8 spiesjes. Bak of gril ze naar smaak en bestrijk ze tussendoor met de marinade. Kruid ze met zeezout en chilipeper.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel de knoflook en snij ‘m in fijne plakjes. Meng ze met het citroensap, de oregano en de olijfolie tot een marinade.

  2. 2

    Snij het lamsvlees in blokjes en schep er de marinade door. Dek af en zet minstens 2 uur in de koelkast.

  3. 3

    Prik het vlees op 8 spiesjes. Bak of gril ze naar smaak en bestrijk ze tussendoor met de marinade. Kruid ze met zeezout en chilipeper.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.