Gazpacho met basilicum
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gazpacho met basilicum

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Ideaal om op voorhand te maken

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de tomaten, paprika in stukjes. Schil de komkommer, verwijder de zaadjes en snij in stukjes. Snipper de ui en de knoflook. Snipper de chilipeper. Verkruimel het witbrood. 

  2. 2

    Doe alle ingrediënten voor het soepje in een blender en mix goed fijn. Breng op smaak met peper en zout en zet vervolgens een paar uur in de koelkast.

  3. 3

    Verdeel de soep over glaasjes en werk af met een paar blaadjes basilicum. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de tomaten, paprika in stukjes. Schil de komkommer, verwijder de zaadjes en snij in stukjes. Snipper de ui en de knoflook. Snipper de chilipeper. Verkruimel het witbrood. 

  2. 2

    Doe alle ingrediënten voor het soepje in een blender en mix goed fijn. Breng op smaak met peper en zout en zet vervolgens een paar uur in de koelkast.

  3. 3

    Verdeel de soep over glaasjes en werk af met een paar blaadjes basilicum. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.