Recepten met varkenshaasje die gegarandeerd jouw nieuwe klassiekers worden
Gaan met dat gebraad!
Wie wordt er niet enthousiast van dit sappige stukje vlees? Varkenshaasje is bij iedereen geliefd, makkelijk klaar te maken én – dat bewijzen we met deze recepten – superveelzijdig.
Het verrukkelijke varkenshaasje is enorm veelzijdig. Je kunt het klaarmaken in de pan of in de oven, maar ook in – daar is ie weer – de airfryer of het grillen op de barbecue. Bovendien kun je het op heel veel verschillende manieren combineren.
Zo zijn er de klassieke recepten als varkenshaasje met krokant gebakken champignons, mosterdroomsaus of een chique roomsaus met porto. Kom je graag verrassend uit de hoek als thuischef? Dan kun je aan de slag met oosterse smaakmakers zoals een scheutje sojasaus met gember of kleverige hoisinsaus. Ook met een lekker fruitig sausje op basis van kersencompote zul je scoren aan tafel. Of ga eens voor een sausje op basis van oude graanjenever…
Op zoek naar nog meer inspiratie voor jouw lekkere stukje gebraad? Deze recepten met varkenshaasje bieden ideetjes voor elke dag, doordeweeks of voor meer feestelijke gelegenheden. Een ding staat vast: dat gaat smaken!
Lees ook…
- Varkenshaasje klaarmaken voor beginners
- Hoe maak je gebraad in de airfryer? En is het dan even lekker?
- De beste recepten voor gebraad: 17 heerlijke toppers
- Hoe kun je een gebraad klaarmaken zonder oven?
- Zo maak je de lekkerste saus bij gebraad
- Winters gebraad: 15 oergezellige recepten
De mooiste recepten met varkenshaasje
Verrassend of klassiek: laat die varkenshaas winter én zomer schitteren in deze onweerstaanbare gerechten. Wil je deze recepten bewaren? Dat kan met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet.