Recept

Hasselback varkenshaasje met bacon, salie en rode biet

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit heerlijke varkenshaasje à la Sandra Bekkari is lekker met een slaatje.

bereiding
  1. 1

    Snij de rode biet in heel fijne plakjes. Wrijf het varkenshaasje in met olijfolie en kruid rondom rond met peper en zout.

  2. 2

    Maak insnijdingen in het varkenshaasje tot iets voorbij de helft en vul de insnijdingen afwisselend met plakjes bacon en plakjes rode biet.

  3. 3

    Stop hier en daar nog een salieblaadje in de insnijdingen. Gril het varkenshaasje onder deksel in ongeveer 20 minuten gaar op de barbecue.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Hasselback varkenshaasje met bacon, salie en rode biet

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!