Homemade granola bars van Floom
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Homemade granola bars van Floom

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Speciaal voor libelle-lekker geeft Julie haar exclusieve recept voor granola bars prijs. “Ideaal voor bij het ontbijt, maar ook leuk om mee te nemen naar het werk als gezonde snack tussendoor!”

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Meng 6 el water en het lijnzaak in een kom. Meng alle droge ingrediënten in een andere, grote kom.

  3. 3

    Mix de bananen, olie, vanille extract en esdoornsiroop in een keukenrobot. Voeg het lijnzaadmengsel toe en mix kort.

  4. 4

    Voeg de natte ingrediënten toe aan het droge mengsel en meng alles tot een homogeen geheel.

  5. 5

    Spreid het deeg uit in een met bakpapier beklede ovenschaal (20cm op 30cm) met een spatel (dikte ongeveer 1,5cm). Bak 20-25 min in de oven of tot de randen goudbruin zijn.

  6. 6

    Laat afkoelen en snijd in stukken.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Meng 6 el water en het lijnzaak in een kom. Meng alle droge ingrediënten in een andere, grote kom.

  3. 3

    Mix de bananen, olie, vanille extract en esdoornsiroop in een keukenrobot. Voeg het lijnzaadmengsel toe en mix kort.

  4. 4

    Voeg de natte ingrediënten toe aan het droge mengsel en meng alles tot een homogeen geheel.

  5. 5

    Spreid het deeg uit in een met bakpapier beklede ovenschaal (20cm op 30cm) met een spatel (dikte ongeveer 1,5cm). Bak 20-25 min in de oven of tot de randen goudbruin zijn.

  6. 6

    Laat afkoelen en snijd in stukken.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.