Homemade mueslirepen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Homemade mueslirepen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk en gezond tussendoortje of ontbijt on the go.

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 170 °C.

  2. 2

    Bekleed een bakvorm van 20 x 30 cm met bakpapier (ook de randen) en bestrijk met olie.

  3. 3

    Meng de bloem met de kaneel, havervlokken, rozijnen, bruine suiker, zonnebloempitten, amandelen en het amandelpoeder.

  4. 4

    Smelt de boter en meng met de rietsuikersiroop en de honing. Doe het bij het bloemmengsel.

  5. 5

    Verdeel de muesli over de vorm en druk wat aan. Zet 25 minuten in de oven. Laat volledig afkoelen en snij in repen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 170 °C.

  2. 2

    Bekleed een bakvorm van 20 x 30 cm met bakpapier (ook de randen) en bestrijk met olie.

  3. 3

    Meng de bloem met de kaneel, havervlokken, rozijnen, bruine suiker, zonnebloempitten, amandelen en het amandelpoeder.

  4. 4

    Smelt de boter en meng met de rietsuikersiroop en de honing. Doe het bij het bloemmengsel.

  5. 5

    Verdeel de muesli over de vorm en druk wat aan. Zet 25 minuten in de oven. Laat volledig afkoelen en snij in repen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.