Meest recente artikelen

Hiep hiep hoera: véél ideeën voor verjaardagsfeestjes en traktaties

Van themafeest tot taart

Hiep hiep hoera: véél ideeën voor verjaardagsfeestjes en traktaties dossier

Komt er weer een verjaardag aan, dan kun je op ons rekenen: Wij zijn dol op feesten, zeker als er taart met kaarsjes en ander lekkers bij hoort. In dit dossier verzamelden we dan ook al onze ideeën voor verjaardagsfeestjes en traktaties.

Organiseer je een feest voor je eigen verjaardag of die van je kinderen maar heb je geen idee waar te beginnen? Of wil je iets lekkers meenemen voor de collega's maar dan wel eens iets anders dan een doos pralines? Wij bundelden al onze ideeën voor verjaardagsfeestjes en traktaties. Van de lekkerste verjaardagstaart en de mooiste tafel tot feestjes met een culinair thema of een geslaagde babyborrel (ook een 'birthday', toch?)

Verjaardagsfeestjes en traktaties met een thema

Oké, een kaasschotel of barbecue is lekker, maar verjaardagsfeestjes met een culinair thema zijn ook leuk én: de traktaties wijzen zichzelf uit. Van een pannenkoekenfeest, cocktail night of pizzaparty tot een heus ijssalon of frituur bij je thuis…

Zo bouw je een feestje

Geloof ons: we hebben al veel verjaardagen gevierd… Maar dat maakt ook dat we best wat tips verzameld hebben doorheen de jaren. Van inspiratie voor het organiseren van een toppartijtje tot goede raad van Pascal Naessens: zo maak je er een topfeest van.

Trakteren op je werk of op school

Waarmee wil je de klasgenoten of collega’s deze keer mee verrassen? Van de leukste verjaardagstaarten en cupcakes tot en met tips om ze heelhuids op je werk of school te krijgen.

Recepten voor traktaties

Probeer ook eens deze makkelijke recepten om te trakteren: minimale moeite, maximaal effect! Wil je deze recepten bewaren? Dat kan met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet.

Recept

Scones

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen