Meest recente artikelen

Hoe maak je soep feestelijk?

Feestsoep in 1,2,3

  • Deel dit artikel:
Hoe maak je soep feestelijk? Artikel

Een lekkere crumble, een druppeltje kruidenolie of zelfs plakjes kreeft: tijdens de feesten mag het al eens wat meer zijn. Met onze tips maak je je soep feestelijk en zet je meteen de toon.

Feestelijke extraatjes transformeren een dagelijkse soep in een handomdraai tot een echte feestsoep. Wat je ook gebruikt, kies voor een topping in een contrasterend kleurtje: zo maak je je gerecht lekker spannend en je soep extra feestelijk.

Krokantje

Een krokantje doet het altijd goed en is een mooie afwisseling bij de fluweelzachte textuur van je soep. Denk aan knapperige nootjes, gebakken pancetta, groentechips of een leuke broodstengel.

Groenten en Kruiden

Kruiden zijn áltijd een goed idee. Ga voor fijngehakte bieslook, koriander of peterselie. Cress, zoals waterkers of tuinkers, zorgt ook voor een mooi accent.

Ook leuk: toon het basisingrediënt van je soep. Werk je witloofroomsoep bijvoorbeeld af met gebakken witloofreepjes.

Olie & room

Een romig element, zoals zachte geitenkaas, opgeklopte room of zelfs boterzachte vis, smelt op je tong en geeft je soep feestelijke allures. Ook een druppeltje olie is niet alleen een lust voor het oog, maar geeft je soep ook extra smaak. Ga bijvoorbeeld voor chiliolie, truffelolie, walnotenolie of sesamolie.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook…

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen