Meest recente artikelen

3x feestelijke afwerking voor soep: zo serveer jij de mooiste feestsoep

Feestsoep in 1,2,3

3x feestelijke afwerking voor soep: zo serveer jij de mooiste feestsoep Artikel

Een lekkere crumble, een druppeltje kruidenolie of zelfs plakjes kreeft: een feestelijke afwerking in je soep zorgt meteen voor spektakel! Met onze tips maak je een prachtige feestsoep en zet je meteen de toon.

Een feestelijke afwerking transformeert een dagelijkse soep in een handomdraai tot een echte feestsoep. Wat je ook gebruikt, kies voor een topping in een contrasterend kleurtje: zo maak je je gerecht lekker spannend en je soep extra feestelijk.

Krokantje

Een krokantje doet het altijd goed en is een mooie afwisseling bij de fluweelzachte textuur van je soep. Denk aan knapperige nootjes, gebakken pancetta, groentechips of een leuke broodstengel.

Groenten en kruiden

Kruiden zijn altijd een goed idee. Ga voor fijngehakte bieslook, koriander of peterselie. Cress, zoals waterkers of tuinkers, zorgt ook voor een mooi accent.

Ook leuk: toon het basisingrediënt van je soep. Werk je witloofroomsoep bijvoorbeeld af met gebakken witloofreepjes.

Olie & room

Een romig element, zoals zachte geitenkaas, opgeklopte room of zelfs boterzachte vis, smelt op je tong en geeft je soep feestelijke allures. Ook een druppeltje olie is niet alleen een lust voor het oog, maar geeft je soep ook extra smaak. Ga bijvoorbeeld voor chiliolie, truffelolie, walnotenolie of sesamolie.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook…

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen