Aardpeer-knolseldersoep met pittige topping
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aardpeer-knolseldersoep met pittige topping

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke soep van aardpeer en knolselder met een topping van koriander en granaatappel.

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui. Maak de andere groenten schoon en snij in blokjes. Bak de ui in wat boter glazig. Voeg de knolselder en aardpeer toe en laat 5 minuten mee stoven.

  2. 2

    Voeg de peterselie toe en giet er de bouillon bij. Breng aan de kook en laat 20 minuten sudderen. Mix de soep glad. Giet er de room bij en breng nog verder op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Verdeel de soep over de borden en werk af met de topping en koriander.

Voor de topping
  1. 1

    Mix de koriander met de knoflook en de zonnebloemolie. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Maak de pitjes van de granaatappel los en werk er de soep mee af.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en snipper de ui. Maak de andere groenten schoon en snij in blokjes. Bak de ui in wat boter glazig. Voeg de knolselder en aardpeer toe en laat 5 minuten mee stoven.

  2. 2

    Voeg de peterselie toe en giet er de bouillon bij. Breng aan de kook en laat 20 minuten sudderen. Mix de soep glad. Giet er de room bij en breng nog verder op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Verdeel de soep over de borden en werk af met de topping en koriander.

Voor de topping
  1. 1

    Mix de koriander met de knoflook en de zonnebloemolie. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Maak de pitjes van de granaatappel los en werk er de soep mee af.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.