Meest recente artikelen

Haal meer uit amandelmeel

Je kunt er heel wat mee

Haal meer uit amandelmeel Artikel

Heb je speciaal voor een specifiek recept amandelmeel in huis gehaald? Geen zorgen, je kunt er nog heel wat lekkere dingen mee maken.

Granola

Doe een paar schepjes amandelmeel door je noten en havermout als je granola maakt. De noten en havermout blijven makkelijker aan elkaar plakken, waardoor je iets grotere stukjes krijgt.

 

Bakken

Amandelmeel is gezond én lekker. Vervang daarom de helft van de bloem in je favoriete koekjes-, muffin-, bananenbrood- of cakerecept door amandelmeel voor een lekkere nootachtige smaak en een luchtige en zachte textuur. Hoe meer bloem, hoe luchtiger. Hoe meer amandelmeel, hoe compacter.

 

Frangipane

Homemade frangipane maak je door amandelmeel met suiker, boter en ei te mixen tot een romige crème.

 

Paneren

Niet enkel in zoete gerechten schittert amandelmeel, het is ook ideaal om mee te paneren. Denk aan cordon bleu met een lekker amandelkorstje! Lees hier onze tips over hoe je zelf kunt paneren.

 

Pesto

Een extra snelle pesto? Stamp amandelmeel in de vijzel tot pasta en stamp er de basilicumblaadjes en vervolgens de geraspte kaas en olie bij.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen