Recept

Gluten- en lactosevrij bananenbrood

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit heerlijke bananenbrood is eenvoudig te maken en is bovendien glutenvrij en lactosevrij! 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een cakevorm met bakpapier. Mix de bananen met de dadels glad in een blender.

  2. 2

    Klop de eieren luchtig met een snuifje zout en meng dit onder de bananenpuree. Voeg het amandelmeel en het bakpoeder toe. Roer er tot slot de gehakte noten onder.

  3. 3

    Giet het beslag in de cakevorm en bak 45 minuten in de oven. Controleer met een prikker of de cake gaar is. Ontvorm en laat afkoelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gluten- en lactosevrij bananenbrood

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!