Pesto
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pesto

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Pel de knoflook en plet 'm met de pijnboompitten in de vijzel of keukenrobot. Meng er de parmezaan onder en plet tot een mooie gladde massa.

  2. 2

    Plet er het basilicum bij. Voeg olijfolie toe tot je een smeuïge pesto krijgt.

  3. 3

    Breng op smaak met citroenschil. Serveer de pesto onmiddellijk of bewaar ‘m in een glazen bokaal met een laagje olijfolie. Lekker bij pasta of bij bruschetta.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel de knoflook en plet 'm met de pijnboompitten in de vijzel of keukenrobot. Meng er de parmezaan onder en plet tot een mooie gladde massa.

  2. 2

    Plet er het basilicum bij. Voeg olijfolie toe tot je een smeuïge pesto krijgt.

  3. 3

    Breng op smaak met citroenschil. Serveer de pesto onmiddellijk of bewaar ‘m in een glazen bokaal met een laagje olijfolie. Lekker bij pasta of bij bruschetta.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.