Koekjessandwich met chocolade en frambozen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Koekjessandwich met chocolade en frambozen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Deze prachtige koekjessandwich is glutenvrij! 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

  2. 2

    Prak de bananen met een vork en meng er de rest van de ingrediënten onder.

  3. 3

    Rol met vochtige handen balletjes van het mengsel en duw ze plat op de bakplaat. Bak de koekjes 20 minuten in de oven. Laat ze volledig afkoelen.

  4. 4

    Maak de vulling. Breng de frambozen met de suiker aan de kook. Haal door een zeef en laat volledig afkoelen. Roer de roomkaas glad. Spatel er de afgekoelde frambozensaus onder.

  5. 5

    Schep op de helft van de koekjes een lepel van de vulling. Dek af met een ander koekje. Zet ze nog eventjes in de koelkast zodat de roomkaas mooi weer opstijft.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.

  2. 2

    Prak de bananen met een vork en meng er de rest van de ingrediënten onder.

  3. 3

    Rol met vochtige handen balletjes van het mengsel en duw ze plat op de bakplaat. Bak de koekjes 20 minuten in de oven. Laat ze volledig afkoelen.

  4. 4

    Maak de vulling. Breng de frambozen met de suiker aan de kook. Haal door een zeef en laat volledig afkoelen. Roer de roomkaas glad. Spatel er de afgekoelde frambozensaus onder.

  5. 5

    Schep op de helft van de koekjes een lepel van de vulling. Dek af met een ander koekje. Zet ze nog eventjes in de koelkast zodat de roomkaas mooi weer opstijft.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.