Recept

Granola met pindakaas en chocolade

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pindakaas, chocolade en gerstvlokken: een gouden combo! Je kan de gerstvlokken gerust vervangen door havermout. 

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Hak de noten grof. Smelt de pindakaas met de kokosolie, de honing en het vanille-extract op een zacht vuur.

  2. 2

    Meng er de gerstvlokken en noten onder en schep alles op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak 20 minuten in de oven.

  3. 3

    Laat afkoelen en schep er dan de gedroogde banaan en chocoladedruppels onder.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Granola met pindakaas en chocolade
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Hak de noten grof. Smelt de pindakaas met de kokosolie, de honing en het vanille-extract op een zacht vuur.

  2. 2

    Meng er de gerstvlokken en noten onder en schep alles op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak 20 minuten in de oven.

  3. 3

    Laat afkoelen en schep er dan de gedroogde banaan en chocoladedruppels onder.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!