Chicken fingers in havermoutkorst
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Chicken fingers in havermoutkorst

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

De slanke variant van de klassieke chicken fingers.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Kluts de eieren. Verdeel het amandelmeel, de havermout en de geklutste eieren over drie verschillende borden. Meng de peterselie en de limoenrasp door het amandelmeel. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Snij de kip in reepjes. Haal ze eerst door het amandelmeel, dan door de eieren en tot slot door de havermout. Leg ze op de bakplaat en zet 25 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn. Keer ze regelmatig om.

  3. 3

    Meng alle ingrediënten voor de dipsaus. Serveer bij de kippenvingers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Kluts de eieren. Verdeel het amandelmeel, de havermout en de geklutste eieren over drie verschillende borden. Meng de peterselie en de limoenrasp door het amandelmeel. Kruid met peper en zout.

  2. 2

    Snij de kip in reepjes. Haal ze eerst door het amandelmeel, dan door de eieren en tot slot door de havermout. Leg ze op de bakplaat en zet 25 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn. Keer ze regelmatig om.

  3. 3

    Meng alle ingrediënten voor de dipsaus. Serveer bij de kippenvingers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.