• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Cordon bleu met prinsessenbonen en krielaardappeltjes uit de oven

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk glutenvrij hoofdgerecht van Sandra Bekkari.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Doe de krieltjes in een ovenschaal. Besprenkel met een scheutje olijfolie en kruid met peper, zout en rozemarijn. Rooster zo'n 35 minuten in de voorverwarmde oven. Roer halfweg even om.

  3. 3

    Snijd de kipfilets in de lengte in tweeën. Beleg met vershoudfolie en klop de kipfilets plat met een deegrol.

  4. 4

    Kruid de kipfilets met peper en leg er een halve plak kaas en ham op. Bestrooi met wat bladpeterselie. Rol ze dicht en steek vast met houten prikkers.

  5. 5

    Meng het amandelmeel met het havermeel. Wentel de kipfilets door de eieren en vervolgens door de mix van amandelmeel en havermeel. Herhaal die stap nog eens.

  6. 6

    Bak de cordon bleus even aan in de pan, leg ze in een ovenschaal en laat zo'n 15 à 20 minuten verder garen in de warme oven.

  7. 7

    Kook de prinsessenboontjes in zo'n 7 minuten beetgaar.

  8. 8

    Stoof het sjalotje en de knoflook aan in de pan van de cordon bleu. Voeg de prinsessenboontjes toe en laat ze even meebakken.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Doe de krieltjes in een ovenschaal. Besprenkel met een scheutje olijfolie en kruid met peper, zout en rozemarijn. Rooster zo'n 35 minuten in de voorverwarmde oven. Roer halfweg even om.

  3. 3

    Snijd de kipfilets in de lengte in tweeën. Beleg met vershoudfolie en klop de kipfilets plat met een deegrol.

  4. 4

    Kruid de kipfilets met peper en leg er een halve plak kaas en ham op. Bestrooi met wat bladpeterselie. Rol ze dicht en steek vast met houten prikkers.

  5. 5

    Meng het amandelmeel met het havermeel. Wentel de kipfilets door de eieren en vervolgens door de mix van amandelmeel en havermeel. Herhaal die stap nog eens.

  6. 6

    Bak de cordon bleus even aan in de pan, leg ze in een ovenschaal en laat zo'n 15 à 20 minuten verder garen in de warme oven.

  7. 7

    Kook de prinsessenboontjes in zo'n 7 minuten beetgaar.

  8. 8

    Stoof het sjalotje en de knoflook aan in de pan van de cordon bleu. Voeg de prinsessenboontjes toe en laat ze even meebakken.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.