Meest recente artikelen

Zo vier je Pasen gezellig thuis

Genieten met het gezin

  • Deel dit artikel:
Zo vier je Pasen gezellig thuis Artikel

Dit jaar kunnen we Pasen niet met al onze familie en vrienden vieren, maar ook thuis, alleen of met je gezin, kun je het gezellig maken en genieten. Met deze tips wordt het toch een feest!

Het huis versieren

Ook als je niemand kunt uitnodigen is het leuk om het thuis gezellig en mooi te maken. Met wat bloemen of takken uit de tuin als tafeldecoratie, leuke servetten of wat decoratie van vorig jaar kom je een heel eind. Laat de kinderen helpen bij het versieren van de tafel of laat ze zelf een paastekening maken om nadien omhoog te hangen.

 

Paasontbijt

Begin de dag meteen feestelijk met een lekker paasontbijt of brunch. Maak pannenkoeken in de vorm van een paashaas, geniet van gevulde eitjes of slurp samen met je partner van een frisse brunchcocktail. Puur genieten!

Op zoek naar paaseieren

Verstop paaseieren doorheen het hele huis en ga samen op zoektocht. Heb je ook een tuin? Dan kun je ook ons leuke paasspel spelen. Plezier gegarandeerd!

 

Eieren verven

Eieren verven voor Pasen is een leuke activiteit om met het hele gezin te doen. Wist je trouwens dat je groenten en fruit kunt gebruiken als kleurstof? Die geverfde eieren zijn ook ideaal als decoratie op de paastafel. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn!

 

Virtueel aperitieven

Een feestdag is toch altijd beter met mensen die je graag ziet om je heen. Gelukkig kun je ook virtueel aperitieven. Maak een lekkere limonade, cocktail of mocktail, voorzie wat hapjes en spreek een moment af met vrienden en familie en geniet samen van jullie drankje. Zo wordt het toch een echt feest.

 

Genieten van een paasmenu

Koken voor de hele familie zit er niet in dit jaar, maar dat wil niet zeggen dat je zelf niet kunt genieten van je kookkunsten. Maak een paasmenu waar je alleen of met je gezin van kunt smullen, van voorgerecht tot dessert.

 

Samen bakken

Pasen zou Pasen niet zijn zonder lekker zoete gebakjes. Maak samen met de kinderen een leuke paastaart, bloemenlolly’s of verwerk de paaschocolade die jullie verzameld hebben tijdens de zoektocht is een heerlijke chocomousse (lees hier onze tips voor de perfecte chocomousse). Hieronder vind je enkele paasdesserten waar je zeker mee zult scoren.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen