Paaspavlova met gesuikerde eitjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Paaspavlova met gesuikerde eitjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Vederlichte pavlova's als showstopper op je paasbuffet. Bovendien zijn ze glutenvrij!

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 100°C. Klop het eiwit stijf. Voeg beetje bij beetje de poedersuiker toe en mix verder tot er pieken ontstaan. Voeg dan al mixend het maïszetmeel toe.

  2. 2

    Bekleed een bakplaat met bakpapier. Schep het eiwit in een spuitzak met een gekartelde spuitmond en spuit naast elkaar mooie, vrij hoge cirkels van meringue op het bakpapier.

  3. 3

    Laat de meringues ongeveer 3 uur bakken in de oven en laat ze dan volledig afkoelen in de oven, met de deur op een kier.

  4. 4

    Klop de mascarpone los met de vanillesuiker en schep een lepel bovenop de meringues. Werk af met wat vruchtvlees van de passievruchten en de gesuikerde paaseitjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 100°C. Klop het eiwit stijf. Voeg beetje bij beetje de poedersuiker toe en mix verder tot er pieken ontstaan. Voeg dan al mixend het maïszetmeel toe.

  2. 2

    Bekleed een bakplaat met bakpapier. Schep het eiwit in een spuitzak met een gekartelde spuitmond en spuit naast elkaar mooie, vrij hoge cirkels van meringue op het bakpapier.

  3. 3

    Laat de meringues ongeveer 3 uur bakken in de oven en laat ze dan volledig afkoelen in de oven, met de deur op een kier.

  4. 4

    Klop de mascarpone los met de vanillesuiker en schep een lepel bovenop de meringues. Werk af met wat vruchtvlees van de passievruchten en de gesuikerde paaseitjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.