Meest recente artikelen

De 5 favoriete keukentools van Sandra Bekkari

Wij willen ze ook!

  • Deel dit artikel:
De 5 favoriete keukentools van Sandra Bekkari Artikel

Benieuwd welke keukentools Sandra Bekkari onmisbaar vindt? Dit zijn haar favorieten.

Sandra: “In ‘Open Keuken’ gebruik ik de spiraalsnijder van Chef ‘n Twist (€ 29,95, bol.com). Veel fans die mijn boeken lezen, zijn ook erg tevreden over de elektrische spiralizer van Domo, zelf heb ik daar nog geen ervaring mee.” De favoriete spiraalsnijder van de Libelle Lekker redactie? Dat is de super handige spiralizer van Lurch.

 De 5 favoriete keukentools van Sandra Bekkari 1

Sandra: “Onmisbaar in mijn keuken is een goede blender. Deze van Kitchenaid (€ 199, Coolblue) is niet alleen mooi, maar ook oerdegelijk!”

De 5 favoriete keukentools van Sandra Bekkari 2

Sandra: “Elke dag geniet ik van een stukje pure chocolade met een kopje matchathee. Mijn matchasetje (€ 59,95, joyofmatcha.com) en blikje matcha (vanaf € 32,95, www.theemeteenverhaal.eu) zijn dus erg belangrijk voor mij!”

De 5 favoriete keukentools van Sandra Bekkari 3

Sandra: “Ik heb een voorliefde voor mooie gietijzeren kookpotten (Cuisinox, € 59,95, libelle-lekkershop.be), die kan ik niet weerstaan!”

De 5 favoriete keukentools van Sandra Bekkari 4

Sandra: “Om snel noten te hakken of een tapenade of pesto te maken is zo’n elektrisch hakmolentje (Princess hakmolen, € 26,99, bol.com) veel handiger dan een blender.”

De 5 favoriete keukentools van Sandra Bekkari 5

  • Deel dit artikel:
Alles over Sandra Bekkari

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen