Meest recente artikelen

Aan tafel met Sandra Bekkari: in deze restaurants komt ze het vaakst

Haar favoriete adresjes

Aan tafel met Sandra Bekkari: in deze restaurants komt ze het vaakst Artikel

Zelf kan ze natuurlijk koken als de beste, maar waar gaat Sandra Bekkari graag uit eten? Dit zijn haar favoriete restaurants.

De adresjes waar Sandra Bekkari het liefst komt

Altijd-goed-plek

https://www.instagram.com/p/CVeyXdLNj__/

"Passe-Vite is een eenvoudig lunchadres in Oostende, waar je lekker, gezond en snel kunt eten. Ik lunch er vaak met m'n man, die er om de hoek werkt. Handig, want zo hebben we toch een beetje quality time tussen onze drukke bezigheden door. Ze koken er trouwens uit m'n Sana-boeken. Zo hebben ze er bijvoorbeeld ook de courgetti bolognese op de kaart staan. Ik kom er dus echt een beetje thuis. En m'n man? Die zit daar dus bijna elke middag hé, volledig uit vrije wil. (lacht)"

Passe-Vite, Nieuwstraat 10, Oostende. Info: 059-51 39 13

Momenten om van te dromen

https://www.instagram.com/p/Ce8MT7gIcMo/

"Ik heb heerlijke herinneringen aan Cascais, een Portugees kustplaatsje vlak bij Lissabon. Daar ging ik met m'n gezin eten in zo'n typisch lokaal vissersrestaurantje. Hoe het heet, weet ik zelfs niet meer, maar het was er zalig. We zaten er bijna met onze voeten in de zee. Voor mij is het gezelschap belangrijker dan een chique bedoening op restaurant. Tijdens een vakantie vind ik het heerlijk om écht bij m'n gezin te zijn. Tijd samen doorbrengen en herinneringen maken. Samen eten is genieten van elkaar. Daar draait het bij mij om. Dat in combinatie met een catch of the day. Zalig."

Verser dan vers

https://www.instagram.com/p/CYtULT-NHMU/

"Als rasechte Oostendse ben ik natuurlijk gevoelig voor de kwaliteit van garnalen. Voor écht goede garnaalgerechten schuif ik aan tafel in Bistro Mathilda. De grijze garnalen komen daar 's morgens toe recht uit de Noordzee en worden er ter plaatse met de hand gepeld. Verser wordt het niet, en dat próéf je. Ik ken de eigenaars van dit geweldige restaurant al heel lang. In de zaak van hun ouders kwam ik al als jong meisje. Ik ben intussen zo verwend door deze smaak dat ik garnalen die niet vers en handgepeld zijn niet lekker vind. (lacht)"

Bistro Mathilda, Leopold II-laan 1, Oostende. Info:  059-51 06 70

Heerlijk én huiselijk

https://www.instagram.com/p/CSy-0T1oSte/

"Met chef-kok Stéphane Buyens, de eigenaar van Le Fox, heb ik enkele jaren een regionaal tv-programma rond gezond koken gemaakt. Als we in de buurt zijn, gaan we er graag lunchen. Voor mij bewijst deze zaak dat een tweesterrenrestaurant niet stijf hoeft te zijn. De sfeer is er warm en huiselijk dankzij de geweldig lieve gastvrouw Ellen. Meestal drink ik tijdens een lunch geen alcohol, behálve hier. Hun sommelier doet z'n job met zo veel passie dat ik me telkens weer laat verleiden tot een aperitiefje of een glaasje wijn."

Le Fox, Walkierstraat 2, De Panne. Info: 058-41 28 55

De eerste date

"Bij Brasserie Nieuwpoort had ik m'n eerste lunchdate met Peter. We hebben hier úren gezeten. Echt fantastisch. Ik bewaar dus ongelooflijk mooie herinneringen aan deze trendy brasserie, waar je geniet van heerlijke tapas, bouillabaisse en zeetong. Maar het belangrijkste was hier uiteindelijk niet het eten. (lacht)"

Brasserie Nieuwpoort, Marktplein 19, Nieuwpoort. Info: 058-23 15 32

 

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel
Alles over Sandra Bekkari

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen