• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Recept van Sandra Bekkari: Zalm met noten-kruidenkorst op een bedje van spinazie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:


bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng alle ingrediënten voor de korst. Leg de zalm in een ovenschaal met olijfolie en beleg met het mengsel. Bak hem 20 minuten in de oven.

  2. 2

    Rooster de walnoten in een antiaanbakpan zonder vetstof. Bak de spinazie in olijfolie en kruid af met peper en zout. Voeg de sojascheuten toe en laat ze even meestoven. Werk af met de geroosterde walnoten.
     

  3. 3

    Stoom de krielaardappelen in de schil en serveer ze samen met de zalm en spinazie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng alle ingrediënten voor de korst. Leg de zalm in een ovenschaal met olijfolie en beleg met het mengsel. Bak hem 20 minuten in de oven.

  2. 2

    Rooster de walnoten in een antiaanbakpan zonder vetstof. Bak de spinazie in olijfolie en kruid af met peper en zout. Voeg de sojascheuten toe en laat ze even meestoven. Werk af met de geroosterde walnoten.
     

  3. 3

    Stoom de krielaardappelen in de schil en serveer ze samen met de zalm en spinazie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.