Meest recente artikelen

Sandra Bekkari's tips voor een gezond ontbijt

Start de dag vol energie

Sandra Bekkari's tips voor een gezond ontbijt Artikel

Wat eet Sandra Bekkari als ontbijt? En wat zijn haar beste ontbijttips? Je leest het allemaal hieronder. En natuurlijk deelt ze ook haar beste recepten.

Met een stevig ontbijt geef je jezelf tonnen energie om de dag door te komen. Sla jij het wel eens over? Da's vanaf nu verleden tijd. Want met deze tips van Sandra Bekkari komt dat gezond ontbijt helemaal goed.

Wanneer ontbijten

Ideaal is om binnen het uur na het opstaan te ontbijten. Eigenlijk moet je 's morgens een gezonde honger hebben. Als je deze niet hebt, kan het zijn dat je 's avonds te laat en te zwaar hebt gegeten en dat is natuurlijk niet bevorderlijk voor de kwaliteit van je slaap. Het gezegde 'ontbijt als een koning, lunch als een prins en dineer als een bedelaar' klinkt erg cliché, maar er zit veel waarheid in.

Waarom?

Tijdens het ontbijt tank je je lichaam vol met goede energie om de dag te beginnen. Als je van ontbijten een dagelijkse gewoonte maakt, zal je merken dat je ook tijdens de dag gezondere keuzes zal maken.

Wat?

Ik kan mij niet voorstellen dat ik de dag zou beginnen zonder een evenwichtig ontbijt. Ik start mijn dag meestal met vers seizoensfruit, met een mix van havervlokken, noten, zaden en pitten of met homemade granola. Heerlijk vind ik dat. Dat doe ik ondertussen al zo'n tien jaar en het is een pure gewoonte geworden. Heel wat mensen die ik door de jaren heen begeleid heb, zweren bij dit ontbijt. Je kunt er oneindig mee variëren en het geeft zo'n langdurige energie en een verzadigd gevoel dat je minder extraatjes eet tijdens de dag.

6x gezond ontbijt van Sandra Bekkari

Wil je deze recepten bewaren? Dat doe je met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel
Alles over Sandra Bekkari

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen