Meest recente artikelen

Sandra's superfoods: blauwe bessen

Echte vitaminebommetjes!

Sandra's superfoods: blauwe bessen Artikel

Geen dure, exotische ingrediënten in de keuken van Sandra Bekkari, zij kookt het liefst met superfoods van bij ons. Blauwe bessen, bijvoorbeeld.

Er zijn weinig voedingsmiddelen die meer antioxidanten bevatten dan blauwe bessen. Ze mogen dan wel klein zijn, ze worden dikwijls gezien als superfood omwille van hun vezels, vitamine C en K. Bovendien werken ze cholesterolverlagend, ontstekingsremmend én bieden ze bescherming tegen hart- en vaatziekten. Blauwe bessen zijn lekker zoet en vallen met heel veel te combineren, waardoor het populaire vruchtjes zijn.

Caloriearm

De vitaminebommetjes zijn niet alleen supergezond en lekker, maar ook lief voor je lijn. Het superfood bevatten namelijk heel weinig calorieën, zo'n 65 per 100 gram. Je kunt er dus zoveel van eten als je maar wil! Ga steeds voor stevige blauwe bessen, en eet ze het liefst meteen na aankoop. Na vijf dagen in de koelkast gaat het aantal vitaminen aanzienlijk achteruit.

Probeer deze recepten

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel
Alles over Sandra Bekkari

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen