Meest recente artikelen

Sandra's superfoods: blauwe bessen

Echte vitaminebommetjes!

  • Deel dit artikel:
Sandra's superfoods: blauwe bessen Artikel

Geen dure, exotische ingrediënten in de keuken van Sandra Bekkari, zij kookt het liefst met superfoods van bij ons. Blauwe bessen, bijvoorbeeld.

Er zijn weinig voedingsmiddelen die meer antioxidanten bevatten dan blauwe bessen. Ze mogen dan wel klein zijn, ze worden dikwijls gezien als superfood omwille van hun vezels, vitamine C en K. Bovendien werken ze cholesterolverlagend, ontstekingsremmend én bieden ze bescherming tegen hart- en vaatziekten. Blauwe bessen zijn lekker zoet en vallen met heel veel te combineren, waardoor het populaire vruchtjes zijn.

Caloriearm

De vitaminebommetjes zijn niet alleen supergezond en lekker, maar ook lief voor je lijn. Ze bevatten namelijk heel weinig calorieën, zo’n 65 per 100 gram. Je kunt er dus zoveel van eten als je maar wil! Ga steeds voor stevige bessen, en eet ze het liefst meteen na aankoop. Na vijf dagen in de koelkast gaat het aantal vitaminen aanzienlijk achteruit.

Probeer deze recepten

Lees ook…

  • Deel dit artikel:
Alles over Sandra Bekkari

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen