Meest recente artikelen

5 x tijd besparen in de keuken

 • Deel dit artikel:
5 x tijd besparen in de keuken Artikel

Elke avond spitsuur in de keuken? Met deze 5 tips lukt het je om sneller en met minder stress te koken.

 • Sorteer je boodschappen in de supermarkt. Groenten bij groenten, blik bij blik… Zo zet je ze sneller in de voorraadkast.
   
 • Bereid vlees en vis voor. Paneer de schnitzels en stop ze in een plastic zakje in de koelkast. Vlees kan 24u in de koelkast staan in een marinade op oliebasis!
   
 • Hak groenten zoals uien, paprika, broccoli en courgette van tevoren fijn. Dek ze af met een vochtige handdoek tegen het uitdrogen. Hak groenten die je regelmatig gebruikt en bewaar ze maximum 3 weken in de diepvriezer.
   
 • Een gerecht met veel kruiden? Meng ze van tevoren en stop ze in een plastic zakje zodat ze in één keer in de pan kunnen.
   
 • Maak vinaigrette vooraf. Meng 1/3 balsamicoazijn en 2 eetlepels dijonmosterd met zout en peper. Roer er 2/3 kopje olijfolie onder. Deze vinaigrette bewaart 3 maanden in de koelkast. Je voegt op het kookmoment kruiden toe om te marineren of als slasaus.

Cadeautips voor culinaire liefhebbers

Met het najaar in zicht wordt het stilaan tijd om na te denken over kerstversiering, kerstbomen en vooral: wat je onder die kerstboom gaat leggen. Een geschenk in de vorm van een bon, of in dit geval een Cadeaubox, scoort elk jaar opnieuw. Ideaal als je even zonder inspiratie zit en geen zin hebt om talloze winkels te bezoeken voor dat ene perfecte cadeau. Een Cadeaubox bestel je zonder problemen online!

Cadeaubox “Hobbykok” – 50 euro

De Cadeaubox voor alle foodies, kookliefhebbers en culinaire genieters. De bon ter waarde van 50 euro kan je ofwel gebruiken als waardebon in een kookwinkel, of je kan het als toegangspas gebruiken voor een deelname aan een culinaire workshop. Keuze genoeg: chocoladeworkshops, wijnateliers, wereldkeuken, delicatessezaken, enzovoort! Op die manier kan de gelukkige zelf nog kiezen hoe hij de bon gebruikt.

Cadeaubox “Culinaire Ontdekkingen” – 89,90 euro

Laat je je liever verwennen op restaurant? Samen met Culinaire AMBIANCE verenigt deze Cadeaubox getalenteerde chefs die zich toeleggen op een hoogstaande, creatieve gastronomie die fijnproevers van vandaag en morgen inspireert. Met de cadeaubon heb je recht op een culinair ontdekkingsmenu voor twee personen (excl. dranken) bestaande uit een amuse en minimum drie gerechten in één van de geselecteerde restaurants.

Beschikbaar bij AS Adventure, Bozzy, Club, Cora, Dreamland, Fnac, Fun, Makro, Standaard Boekhandel én via www.cadeaubox.be

 • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen