Meest recente artikelen

Hoe kan ik makkelijk een boodschappenlijst maken?

Met één druk op de knop

Hoe kan ik makkelijk een boodschappenlijst maken? Artikel

Het grote voordeel van je recepten bewaren en je weekmenu maken op libelle-lekker.be? Je maakt met één druk op de knop je boodschappenlijst!

Vanuit een recept

Bij elk recept op libelle-lekker.be staat onder de ingrediënten een knop Voeg toe aan lijst.

 

Wanneer je hierop klikt, stuur je de ingrediënten naar je boodschappenlijstje. Er komt dan een vinkje op de knop te staan zodat je weet dat ze al op je boodschappenlijstje staan.

Vanuit je eigen weekmenu

Nog makkelijker is het wanneer je een weekmenu hebt gemaakt: de ingrediënten voor al deze recepten kun je met één klik op de knop op je boodschappenlijstje zetten.

Ga naar je eigen weekmenu. Klik op je computer in de linkerkolom, of op tablet of smartphone via het menu rechtsboven. Klik vervolgens op Mijn boodschappenlijst en op +Weekmenu toevoegen.

Wanneer je al ingrediënten op je boodschappenlijst had staan, krijg je een waarschuwing:

Klik je op Toevoegen dan komen de ingrediënten voor de recepten in je weekmenu erbij. Klik je op Annuleren dan kun je eerst via Lijst bekijken (in de linkerkolom op je computer of via het menu rechtsboven op smartphone of tablet) deze ingrediënten verwijderen. Zo voorkom je vergissingen.

Je boodschappenlijst bekijken

Heb je alles toegevoegd wat je wilde (of het nu een of meer individuele recepten waren of je hele weekmenu), ga dan naar je boodschappenlijst. Log in op libelle-lekker.be, klik op je naam rechtsboven en vervolgens op Mijn boodschappenlijstje.

Bovenaan zie je welke recepten je hebt toegevoegd en voor hoeveel personen ze zijn. Hier kun je met de plus of min nog het aantal personen aanpassen. Zo worden automatisch de hoeveelheden van de ingrediënten aangepast.

Daaronder zie je de ingrediënten staan die je nodig hebt, per categorie gesorteerd.

Is er iets wat je niet hoeft aan te kopen, dan kun je dat ingrediënt verwijderen door op het vuilnisbakje te klikken. Je kunt ook extra zaken die je wilt meebrengen, toevoegen via het invulveld bij Losse ingrediënten. Klik op de plus om het op je lijstje te zetten. Iets verwijderen van je lijst gebeurt opnieuw via het vuilnisbakje.

Printen of niet printen?

Last but not least: je kunt je boodschappenlijst printen via de knop rechts bovenaan de lijst.

Wil je 'm liever niet printen, maar in de winkel gewoon je boodschappenlijstje bekijken? Log dan in op libelle-lekker.be, klik op je naam rechtsboven en vervolgens op Mijn boodschappenlijstje.

Een foutje ontdekt in de boodschappenlijst?

Laat het ons weten via lekker@libelle.be.

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen