Meest recente artikelen

Koolhydraatarm eetplan: met deze recepten ga je zonder honger van tafel

Met ons gezond-én-slank-menu

Koolhydraatarm eetplan: met deze recepten ga je zonder honger van tafel Artikel

Een koolhydraatarm eetplan met vullende recepten, zodat jij zonder honger van tafel gaat? Dat kan met ons goed uitgekiende weekmenu. Minder calorieën en koolhydraten, méér smaak!

Past een koolhydraatarm eetplan in een gezonde levensstijl?

Ben je op zoek naar een dieet om op een snelle manier af te vallen? Dan ben je bij Libelle Lekker aan het verkeerde adres. Gezond eten, dat is waar wij voor staan. En gezond eten, dat is voor ons alles (met mate) mogen eten zonder beperkingen of schuldgevoel, maar wel met aandacht voor gezonde ingrediënten en bereidingswijzen én zo nu en dan ook een lekker verwennerijtje. Want genieten van het leven is óók belangrijk om je goed te voelen.

Of een koolhydraatarm eetplan past in een gezonde levensstijl? Een à twee maal per dagkoolhydraatarm eten kan, maar vergeet niet dat ons lichaam ook koolhydraten nodig heeft. Schrap daarom nooit pasta, brood, rijst,… volledig uit je menu. Kies wel bewust voor volkorenproducten. Deze leveren behoorlijk wat vezels aan, die belangrijk zijn voor een goede darmwerking én een groot effect hebben op je verzadigingsgevoel.

Meer info over gezond eten vind je in het dossier hieronder.

Koolhydraatarm eetplan: een gezond weekmenu

Wil je deze recepten bewaren? Dat doe je met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet.

Maandag

Tip: Toch zin in wat meer koolhydraten? Wie wil, kan hier een gekookt peterseliepatatje bij serveren.

Dinsdag

Tip: Dit gerecht is 100% vegan. Voor een vegetarische versie kan je de tofu ook vervangen door cottage cheese of ricotta.

Woensdag

Weetje: Leng behoort tot de familie van de kabeljauw, heeft vast en mager visvlees en is minder duur en minstens even lekker als kabeljauw of schelvis.

Donderdag

 

Vrijdag

Konijn is slank en lekker van bij ons, zet het dus zeker eens op het menu.

Zaterdag

 

Zondag

Tip: Het dessertje is ook lekker met frambozen of blauwe bessen!

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen