Leng met groene asperges en kerstomaatjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Leng met groene asperges en kerstomaatjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Dit lekker, koolhydraatarm visgerecht maak je in een halfuurtje. 

bereiding
  1. 1

    Pel en plet de knoflook. Verwijder het onderste harde stuk van de asperges en snij ze vervolgens in lange stukken.

  2. 2

    Verhit een scheutje olijfolie in een brede, iets hogere pan. Voeg de knoflook en de asperges toe en laat op een zacht vuur 10 minuten stoven. Kruid met peper en zout. Voeg de kerstomaatjes toe en laat nog 5 minuten meestoven. Spoel het basilicum en laat uitlekken.

  3. 3

    Voeg de room, de stukken vis en het basilicum toe, kruid met peper en zout. Dek af en laat 5 minuten op een zacht vuur garen. Serveer meteen en besprenkel met citroensap.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Pel en plet de knoflook. Verwijder het onderste harde stuk van de asperges en snij ze vervolgens in lange stukken.

  2. 2

    Verhit een scheutje olijfolie in een brede, iets hogere pan. Voeg de knoflook en de asperges toe en laat op een zacht vuur 10 minuten stoven. Kruid met peper en zout. Voeg de kerstomaatjes toe en laat nog 5 minuten meestoven. Spoel het basilicum en laat uitlekken.

  3. 3

    Voeg de room, de stukken vis en het basilicum toe, kruid met peper en zout. Dek af en laat 5 minuten op een zacht vuur garen. Serveer meteen en besprenkel met citroensap.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.