Meest recente artikelen

Gezonde weekmenu's: altijd makkelijk!

Gewoon kiezen en koken

Gezonde weekmenu's: altijd makkelijk! dossier

Je wilt graag wat gezonder gaan eten of je wilt misschien een paar kilootjes kwijt zonder echt op dieet te gaan? Met deze gezonde weekmenu's heb je altijd inspiratie bij de hand.

We beseffen maar al te goed dat het niet altijd gemakkelijk is om elke dag van de week iets gezonds op tafel te toveren. Om jou alvast het zoeken in al onze gezonde recepten te besparen, verzamelden we hier onze gezonde weekmenu's. Altijd goed voor een week vol inspiratie. En natuurlijk kun je nog altijd zelf je eigen gezonde weekmenu samenstellen met jouw favoriete recepten.

Wel een kleine kanttekening. Ben je op zoek naar een dieet om op een snelle manier af te vallen? Dan ben je bij Libelle Lekker aan het verkeerde adres. Gezond eten, dat is waar wij voor staan. En gezond eten, dat is voor ons alles (met mate) mogen eten zonder beperkingen of schuldgevoel, maar wel met aandacht voor gezonde ingrediënten en bereidingswijzen én zo nu en dan ook een lekker verwennerijtje. Want genieten van het leven is óók belangrijk om je goed te voelen.

Libelle Lekker, dat zijn geen poedertjes, pakjes of sapjes maar écht eten. Huisbereid en volgens de seizoenen, als gezonde brandstof voor je lichaam. Zelf koken, dus. Moeilijk hoeft dat niet te zijn: je vindt bij ons altijd wel een recept dat bij jou past. Ook al ben je misschien geen keukenprinses of heb je weinig tijd, bij Libelle Lekker vind je altijd inspiratie om gezond te eten en te koken voor jezelf en voor je gezin, je hele leven lang.

Bovendien bieden we je ook heel wat tips over hoe je met kleine aanpassingen in je levensstijl goede gewoontes in de hand kunt werken. We volgen hiervoor zo veel mogelijk de richtlijnen uit de nieuwe voedingsdriehoek.

Onze kant-en-klare gezonde weekmenu's

Met deze weekmenu's zet je elke dag van de week iets gezonds op tafel.

En zo maak je je eigen weekmenu op libelle-lekker.be

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen