Meest recente artikelen

Dit zijn jullie 5 favoriete aspergerecepten

Van deze aspergerecepten krijgen onze lezers nooit genoeg

Dit zijn jullie 5 favoriete aspergerecepten Artikel

Ben jij ook dol op alles wat met asperges te maken heeft? Wij organiseerden een heuse aspergepoll onder onze lezers en kwamen jullie 5 favoriete recepten met onze Belgische trots te weten.

1. Aspergesoep

Jullie absolute topfavoriet? Aspergesoep! Da's echt lente in een bord. Of je ze nu puur serveert of gegarneerd met wat snippers gerookte zalm, deze soep scoort altijd.

 

2. Asperges met gerookte zalm

Als je op zoek was naar de perfecte lentelunch, dan hem je ‘m nu gevonden: een fris bordje asperges met een plakje gerookte zalm en wat lente-ui: soms is less echt wel more.

 

3. Asperges à la flamande

Op 3 nog een klassieker! Asperges op z’n Vlaams, met lekkere hardgekookte eieren en ‘n rijke botersaus. Zó puur!

 

4. Pasta met asperges

Het enige dat nog lekkerder is dan asperges, is pasta met asperges. Deze versie met peterselie, geraspte citroenschil, hazelnoten en parmezaan is een van jullie topfavorieten!

5. Linguine met asperges en gerookte zalm

Asperges en zalm, dat is volgens ons een match made in heaven en daar zijn jullie het duidelijk mee eens. Deze linguine met asperges en gerookte zalm kreeg van jullie een verdiende vijfde plaats.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen