Ei met zalm en asperges
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Ei met zalm en asperges

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de eieren in 8 minuten hard. Spoel ze onder koud water en laat afkoelen. Pel de eieren, plet ze fijn met een vork. Duw ze met de achterkant van een lepel door een zeef.

  2. 2

    Kook of stoom de asperges beetgaar en laat schrikken onder koud water. Laat uitlekken.

  3. 3

    Snij de zalm in repen en rol ze op tot roosjes.

  4. 4

    Lepel het ei in de glaasjes, steek er een asperge in. Spuit er wat zure room of mayonaise op, bestrooi met bieslook en werk af met een zalmroosje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de eieren in 8 minuten hard. Spoel ze onder koud water en laat afkoelen. Pel de eieren, plet ze fijn met een vork. Duw ze met de achterkant van een lepel door een zeef.

  2. 2

    Kook of stoom de asperges beetgaar en laat schrikken onder koud water. Laat uitlekken.

  3. 3

    Snij de zalm in repen en rol ze op tot roosjes.

  4. 4

    Lepel het ei in de glaasjes, steek er een asperge in. Spuit er wat zure room of mayonaise op, bestrooi met bieslook en werk af met een zalmroosje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.