Meest recente artikelen

Onmisbaar op jouw paasbrunch: van gekookte eitjes over salades tot taart

Voor een onvergetelijk feest

Onmisbaar op jouw paasbrunch: van gekookte eitjes over salades tot taart Artikel

Als alle paaseieren gevonden zijn, is het tijd voor een smakelijke maaltijd. Zin om het helemaal zen aan te pakken? Verras je gezin dan met een heerlijke paasbrunch. Met onze tips maak jij van jouw paasbrunch een écht succes.

Alles start met een goeie basis, en da's met een paasbrunch niet anders! Niet veel ervaring met het organiseren van een brunch? Neem dan eerst dit artikel eens door. Zorg in ieder geval zeker voor lekkers dat op gelijk welke brunch absoluut niet mag ontbreken, zoals:

Extra lekkers voor extra feestgevoel

Je kunt ervoor kiezen om te starten met een lekker glas champagne of cava. Dat kost niet veel moeite en heeft een extra feestelijk effect. Wat dacht je van deze exotische variant met kumquats?

Zorg ook voor extra lekkers. Kies wel voor eenvoudige recepten die je op voorhand kunt maken of die snel klaar zijn. En om stress te vermijden, opteer je maar beter voor dingen die je al vaker hebt klaargemaakt. Hier zijn alvast enkele ideeën.

Zorg voor een leuke aankleding

Maak het gezellig in huis en op je paastafel. Kaarsjes en een mooie maar simpele tafeldekking doen het altijd goed. Haal ook een bosje bloemen in huis: die zorgen er meteen voor dat je ruimte helemaal opfleurt.

Hier vind je alvast heel wat inspiratie.

En vooral: geniet!

Vergeet vooral niet te genieten van je brunch! Vergeet die stress, maak het jezelf gemakkelijk en neem niet te veel hooi op je vork. Je brunch is zoveel leuker als jij je rustige en vrolijke zelf bent.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen