Recept

Piccolobootjes met gerookte zalm en ei

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke topper voor je brunch

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Maak de lente-ui schoon en snij in fijne ringen. Snij de gerookte zalm in reepjes.

  2. 2

    Snij een klein dekseltje van de piccolobroodjes en hol ze uit. Besmeer de broodjes vanbinnen met de kaas en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Verdeel de gerookte zalm en lente-uitjes over de broodjes. Giet voorzichtig 1 ei in elk broodje, kruid met peper en zout. Dek de broodjes af met aluminiumfolie en zet ze 20 tot 25 minuten in de oven.

  4. 4

    Haal de broodjes uit de oven, werk ze af met verse dille. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Piccolobootjes met gerookte zalm en ei
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Maak de lente-ui schoon en snij in fijne ringen. Snij de gerookte zalm in reepjes.

  2. 2

    Snij een klein dekseltje van de piccolobroodjes en hol ze uit. Besmeer de broodjes vanbinnen met de kaas en kruid met peper en zout.

  3. 3

    Verdeel de gerookte zalm en lente-uitjes over de broodjes. Giet voorzichtig 1 ei in elk broodje, kruid met peper en zout. Dek de broodjes af met aluminiumfolie en zet ze 20 tot 25 minuten in de oven.

  4. 4

    Haal de broodjes uit de oven, werk ze af met verse dille. Serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!