Kruidensalade met voorjaarsgroenten en eitjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kruidensalade met voorjaarsgroenten en eitjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kruiden geven elke salade flink wat extra pit.

Mooi bordje? Je haalt het zelf in huis via onze Libelle Lekker Shop.

bereiding
  1. 1

    Maak de dukkah. Hak de cashewnoten en de pistachenoten fijn en meng er de za’atar onder.

  2. 2

    Blancheer de edamame en de peultjes. Spoel de radijsjes en snij ze in schijfjes. Spoel en droog de sla en de spinazieblaadjes.

  3. 3

    Maak de dressing. Meng de yoghurt met de kruiden en breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Schik de sla en de spinazieblaadjes op de borden. Leg er de edamame, de peultjes en de radijsjes bij.

  5. 5

    Kook de eitjes zo’n 7 minuten in water. Spoel ze onder koud water en pel ze. Rol ze door de dukkah, halveer ze en schik ze op de salade. Werk af met de dressing en wat extra verse dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak de dukkah. Hak de cashewnoten en de pistachenoten fijn en meng er de za’atar onder.

  2. 2

    Blancheer de edamame en de peultjes. Spoel de radijsjes en snij ze in schijfjes. Spoel en droog de sla en de spinazieblaadjes.

  3. 3

    Maak de dressing. Meng de yoghurt met de kruiden en breng op smaak met peper en zout.

  4. 4

    Schik de sla en de spinazieblaadjes op de borden. Leg er de edamame, de peultjes en de radijsjes bij.

  5. 5

    Kook de eitjes zo’n 7 minuten in water. Spoel ze onder koud water en pel ze. Rol ze door de dukkah, halveer ze en schik ze op de salade. Werk af met de dressing en wat extra verse dille.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.