Meest recente artikelen

10 makkelijke voorgerechten voor Kerstmis

Easy peasy

10 makkelijke voorgerechten voor Kerstmis Artikel

Op zoek naar voorgerechten voor kerst? Maak het je eens makkelijk! Deze recepten zien er superfeestelijk uit en zet je toch zonder al te veel moeite op tafel. Zo kun je zelf heerlijk lang genieten met je gasten.

Tijdens de feestdagen willen we onze gasten graag verwennen met een heerlijk kerstmenu. Maar wie zegt dat zo’n feestelijk menu moeilijk of ingewikkeld hoeft te zijn? Hieronder vind je 10 recepten mét waw-factor, die toch supermakkelijk te maken zijn.

Denk hieraan als je recepten uitkiest voor je feestmenu

  • Gebruik geen ingrediënten of technieken die je nog nooit tevoren hebt gebruikt. Wil je toch graag een nieuw product of een nieuwe bereiding uitproberen? Probeer het dan al eens een paar dagen op voorhand uit.
  • Er is niets mis met kant-en-klare producten! Natuurlijk is het leuk om alles zelf te maken, maar dat is niet altijd realistisch. Het is dus echt geen probleem om je bouillon, bladerdeeg, pasta… gewoon in de winkel te kopen.
  • Heel makkelijk te maken en budgetvriendelijk is soep als voorgerecht. Met een leuke afwerking wordt het meteen een feestrecept.
  • Een lange bereidingstijd betekent niet altijd dat een recept moeilijk is. Vaak heb je niet zo veel werk met het gerecht zelf, maar moet het gewoon lang pruttelen, marineren, of in de oven staan. Tijd die jij dan weer kunt gebruiken om iets anders te doen. Deze gemarineerde zalm met whisky en feta moet bijvoorbeeld 3 uur marineren, maar voor de rest is het een supersimpel voorgerechtje dat direct klaar is. Ook perfect op voorhand te maken, zodat je tijdens het diner alleen nog de borden hoeft te dresseren! Bespaart je een hoop stress en bezorgt je extra quality time met je gasten.

Onze 10 favoriete makkelijke voorgerechten

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen