Carpaccio van rode biet
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Carpaccio van rode biet

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Als hapje of als voorgerecht: deze carpaccio van rode biet is een heerlijk vegetarisch alternatief voor de gewone rundercarpaccio.

bereiding
  1. 1

    Schil de rode bieten en snij ze met een mandoline in flinterdunne plakjes.

  2. 2

    Schik de plakjes dakpansgewijs op een grote, platte schaal. Bedruppel royaal met olijfolie en besprenkel met het citroensap. Breng op smaak met zwarte peper en grof zeezout.

  3. 3

    Werk af met de rucola, parmezaan en pijnboompitten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de rode bieten en snij ze met een mandoline in flinterdunne plakjes.

  2. 2

    Schik de plakjes dakpansgewijs op een grote, platte schaal. Bedruppel royaal met olijfolie en besprenkel met het citroensap. Breng op smaak met zwarte peper en grof zeezout.

  3. 3

    Werk af met de rucola, parmezaan en pijnboompitten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!