Carpaccio van rode biet
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Carpaccio van rode biet

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Als hapje of als voorgerecht: deze carpaccio van rode biet is een heerlijk vegetarisch alternatief voor de gewone rundercarpaccio.

bereiding
  1. 1

    Schil de rode bieten en snij ze met een mandoline in flinterdunne plakjes.

  2. 2

    Schik de plakjes dakpansgewijs op een grote, platte schaal. Bedruppel royaal met olijfolie en besprenkel met het citroensap. Breng op smaak met zwarte peper en grof zeezout.

  3. 3

    Werk af met de rucola, parmezaan en pijnboompitten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de rode bieten en snij ze met een mandoline in flinterdunne plakjes.

  2. 2

    Schik de plakjes dakpansgewijs op een grote, platte schaal. Bedruppel royaal met olijfolie en besprenkel met het citroensap. Breng op smaak met zwarte peper en grof zeezout.

  3. 3

    Werk af met de rucola, parmezaan en pijnboompitten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.