Meest recente artikelen

Dit zijn dé seizoensproducten van november

Het allerlekkerste van de maand

Dit zijn dé seizoensproducten van november Artikel

Seizoensproducten zijn lekkerder én goedkoper. Ga in november aan de slag met pompoen, wild, pastinaak, paddenstoelen... Ontdek hier welke ingrediënten helemaal in seizoen zijn.

De lekkerste groenten van de maand

Helemaal in seizoen in november zijn kolen (zoals broccoli, witte kool, spruitjes en bloemkool), rode biet, wortelen, selder, knolselder, champignons, witloof, raapjes, uien, pastinaak, prei, aardappelen, pompoen, rucola, schorseneren, aardpeer, artisjok en veldsla. Ga aan de slag met deze recepten.

Het lekkerste fruit van de maand

Geniet in november van ananas, appel, avocado, banaan, druiven, kiwi, mandarijnen, peren, pompelmoes en sinaasappelen, mango. Ga aan de slag met deze recepten.

Er is weer wild!

In november is bijna alle wild beschikbaar: hert, everzwijn, haas, fazant, wilde eend, konijn, duif, kwartel, parelhoen… Hier zijn alvast wat lekkere recepten.

Hét moment voor wilde paddenstoelen

Zet in de herfst zeker wilde paddenstoelen op het menu. Cantharellen, eekhoorntjesbrood, hoorn des overvloeds, pied de mouton en zwarte truffel zijn er nu volop.  Maak er deze recepten mee.

De vissen van november

In november zijn heel wat vissen in seizoen. Helemaal top zijn steenbolk, zeekat, wijting, tarbot, sint-jakobsvrucht, scharretong, poon en krab. Ook volop verkrijgbaar zijn bot, griet, hondshaai, kabeljauw, koolvis, leng, pollak, rog, schelvis, tongschar, zeebaars, mul, staartvis en zeetong. Hét moment dus om wat meer vis op het menu te zetten. Snel aan de slag met deze recepten.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen