Meest recente artikelen

Koken met kastanjechampignons: 10 recepten

Minstens even lekker als de Parijse champignon

Koken met kastanjechampignons: 10 recepten Receptenset

Laat de klassieke Parijse champignons eens staan en ga voor die bruine kastanjechampignons.

Daarom koop je ze

  • Kastanjechampignons bevatten veel minder vocht dan witte champignons en zullen minder slinken tijdens een bereiding. Daardoor zijn ze ook extra vullend en zorgen ze langer voor een verzadigd gevoel.
  • Kastanjechampignons zijn erg voedzaam. Ze zijn rijk aan vezels, eiwitten, mineralen en vitamines.

Zo bereid je ze

Bak ze kort op een krachtig vuur. Zo krijgen ze extra veel smaak. Knoflook en peterselie doen het altijd goed als smaakmaker bij champignons.

Lees ook …

Kippenworst met paddenstoelenpuree
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Kippenworst met paddenstoelenpuree

Risotto met kastanjechampignons
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Risotto met kastanjechampignons

Linguine met kastanjechampignons en citroen
  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Linguine met kastanjechampignons en citroen

Pasta met romige scampi's en kastanjechampignons
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Pasta met romige scampi's en kastanjechampignons

Champignonsaus met brie
  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Champignonsaus met brie

Calzone met champignons
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Calzone met champignons

Saté van gegrilde kastanje-champignons met taboulé
  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Saté van gegrilde kastanje-champignons met taboulé

Risotto met romanesco en kastanjechampignons
  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Risotto met romanesco en kastanjechampignons

Knoflookchampignons met peterselie
  • Minder dan 30 minuten
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Knoflookchampignons met peterselie

Franse klassieker: boeuf bourguignon
  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Franse klassieker: boeuf bourguignon

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen