Meest recente artikelen

Dit zetten wij op het menu in oktober

Het allerlekkerste van de maand

Dit zetten wij op het menu in oktober dossier

In oktober kunnen we genieten van een hele hoop heerlijke seizoensproducten. Ontdek hier welke groenten, fruit en vis deze maand op hun best zijn.

Eet jij volgens het seizoen? Dat is een goed idee, want seizoensproducten zijn goedkoper, zitten boordevol smaak én het is goed voor het milieu. Dit zetten wij op het menu in oktober.

De herfst omarmt ons in oktober. De dagen worden korter en de lucht frisser, maar er is nog steeds een overvloed aan heerlijke seizoensproducten die je keuken kunnen verrijken.

Rijk, hartig en vol comfort zijn de gerechten waarvoor we kiezen in oktober. Denk aan romige pompoensoep, stoofpotjes met herfstgroenten of een stevige stamppot, er is geen beter moment om ze op het menu te zetten.

Oktober is ook een maand van feestelijkheden, zoals Halloween. Dit is een uitgelezen kans om heerlijke pompoentaart te bakken en je huis te vullen met de geur van specerijen, waardoor je de herfst nog intenser beleeft.

Niet te missen deze maand

Pompoenen
Wortels
Pastinaken
Knolselderij
Paddenstoelen
Boerenkool
Spruitjes
Rode biet
Savooiekool
Appels
Peren
Druiven
Pruimen
Kweepeer
Hazelnoten

Laat je inspireren door de maand oktober

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen