Meest recente artikelen

Geef een feestelijke toets aan je aperitiefhapjes

Ideetjes om ze te serveren

  • Deel dit artikel:
Geef een feestelijke toets aan je aperitiefhapjes Artikel

Voor je feest met kerst of Nieuwjaar maak je je aperitiefhapjes en amuses extra feestelijk. Het oog wil ook wat!

Serveer je hapjes in glaasjes…

Een hapje geserveerd in een glaasje ziet er superfeestelijk uit. Bovendien kun je er alle kanten mee uit: een frisse mousse, een lekkere krabcocktail of een soepje, het kan allemaal.

… of in een lepel!

Verkies je een lepelhapje? Praktisch en fijn. In de handel zijn allerlei lepels speciaal voor lepelhapjes te koop. Er bestaan zelfs eetbare exemplaren! Kies voor lepels die niet te groot zijn: het hapje moet in één hap binnengaan, niemand staat graat te knoeien op een feestje.

 

Op een stokje…

Een hapje op een spiesje is handig om te eten en dus prima geschikt voor allerhande recepties en aperomomenten. Satéstokjes saai? Er zijn ook allerhande leuke prikkertjes te vinden in de winkel, of maak ze zelf van een takje rozemarijn of een mooi takje uit de tuin.

… of op toast!

Onze oma’s wisten het al: toastjes zijn de ideale drager voor allerlei lekkers. Je hoeft je echt niet te beperken tot toastjes uit de winkel: ook van peperkoek of rozijnenbrood kun je lekkere toastjes maken. Of gebruik eens een plakje (zoete) aardappel als toast.

Volg ons op FacebookInstagramPinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook…

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen