Champignons met feta en sambal
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Champignons met feta en sambal

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lang leve lepelhapjes

bereiding
  1. 1

    Rist de rozemarijnnaaldjes van de takjes en snipper ze fijn. Meng ze met de olijfolie, de sambal en de gember.

  2. 2

    Snij de feta in 16 blokjes en vermeng ze met de sambalmarinade. Dek af en zet 1 uur in de koelkast.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 180° C. Borstel de champignons droog schoon en

    verwijder de steeltjes. Leg de hoedjes in een
    ingevette ovenschaal en verdeel er de kaas
    en de marinade over. Zet 5 minuten in de
    oven en serveer dan meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Rist de rozemarijnnaaldjes van de takjes en snipper ze fijn. Meng ze met de olijfolie, de sambal en de gember.

  2. 2

    Snij de feta in 16 blokjes en vermeng ze met de sambalmarinade. Dek af en zet 1 uur in de koelkast.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 180° C. Borstel de champignons droog schoon en

    verwijder de steeltjes. Leg de hoedjes in een
    ingevette ovenschaal en verdeel er de kaas
    en de marinade over. Zet 5 minuten in de
    oven en serveer dan meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.