Toastjes met meloen en pata negra
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Toastjes met meloen en pata negra

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:


bereiding
  1. 1

    Snij de meloen in blokjes. Snipper een deel van het basilicum fijn. Meng met de meloenblokjes en de pineau. Dek af met plasticfolie. Laat 3 uur marineren in de koelkast.

  2. 2

    Snij het stokbrood in 12 fijne plakken, net voor je gaat serveren. Bestrijk ze aan beide kanten met olie en rooster ze in de oven of grillpan. Laat wat afkoelen.

  3. 3

    Snij de plakken ham doormidden. Laat de meloen uitlekken. Beleg de toastjes ermee en leg er een plakje ham op. Kruid met peper, werk af met een blaadje basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de meloen in blokjes. Snipper een deel van het basilicum fijn. Meng met de meloenblokjes en de pineau. Dek af met plasticfolie. Laat 3 uur marineren in de koelkast.

  2. 2

    Snij het stokbrood in 12 fijne plakken, net voor je gaat serveren. Bestrijk ze aan beide kanten met olie en rooster ze in de oven of grillpan. Laat wat afkoelen.

  3. 3

    Snij de plakken ham doormidden. Laat de meloen uitlekken. Beleg de toastjes ermee en leg er een plakje ham op. Kruid met peper, werk af met een blaadje basilicum.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.