Meest recente artikelen

Feestelijke fondue

Een tafel vol balletjes, burgers, salades en sausjes

  • Deel dit artikel:
Feestelijke fondue Artikel

Haal met kerst je prikkers nog eens boven! Fondue vraagt wat werk vooraf, maar eenmaal aan tafel kun je lekker samen genieten.

5 gouden fonduetips

  1. Doe het fonduestel niet helemaal vol met olie. Een derde is ideaal.
  2. Stel je toestel bij voorkeur in op 180°C. Als de olie te heet is, zal je vlees verbranden, als de olie niet warm genoeg is, zal je vlees geen lekkere korst krijgen.
  3. Geen thermometer op je fonduestel? Test met behulp van een stukje brood of de olie warm genoeg is.
  4. Dep het vlees altijd goed droog voor je het op je vorkje prikt.
  5. Voorzie aparte borden voor de rauwe en gekookte stukken vlees of vis.

De lekkerste fonduehapjes

Feestfondue 1 Feestfondue 2 Feestfondue 3

Zalige sausjes voor bij de fondue

Feestfondue 7 Feestfondue 8 Feestfondue 9

Lekker voor erbij

Feestfondue 6  Feestfondue 5  Feestfondue 4

  • Deel dit artikel:

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.

Gerelateerde artikelen