Basilicumhummus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Basilicumhummus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Doe de kikkererwten met de basilicumblaadjes, geroosterde pijnboompitten en geraspte kaas in een blender. 

  2. 2

    Mix een eerste keer. Voeg tahin, citroensap, knoflook, komijn, peper en zout toe en mix opnieuw. 

  3. 3

    Voeg olijfolie toe tot je de gewenste dikte hebt. Proef en kruid eventueel bij met peper en zout. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Doe de kikkererwten met de basilicumblaadjes, geroosterde pijnboompitten en geraspte kaas in een blender. 

  2. 2

    Mix een eerste keer. Voeg tahin, citroensap, knoflook, komijn, peper en zout toe en mix opnieuw. 

  3. 3

    Voeg olijfolie toe tot je de gewenste dikte hebt. Proef en kruid eventueel bij met peper en zout. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.