Recept

Lauwwarme aardappel-spruitensalade met gedroogde cranberry's

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekkere, winterse salade. Het ideale bijgerecht bij een gourmet. 

bereiding
  1. 1

    Schil de krieltjes en halveer ze. Blancheer de krieltjes 5 minuten in lichtgezouten water.

  2. 2

    Maak de spruitjes schoon en snij ze in partjes. Verhit een scheutje arachideolie in de wok en roerbak de spruitjes enkele minuten. Kruid met de kaneel en wat peper en zout.

  3. 3

    Voeg na 3 minuten het sinaasappelsap toe. Voeg de krieltjes, de cranberry’s en pecannoten toe en schep om. Werk af met de peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Lauwwarme aardappel-spruitensalade met gedroogde cranberry's

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!