Meest recente artikelen

Feestelijke aperitiefhapjes: met deze hapjes steel je de show

Ideetjes om ze te serveren

Feestelijke aperitiefhapjes: met deze hapjes steel je de show Artikel

Op zoek naar feestelijke aperitiefhapjes? Met deze tips tover je zelfs het simpelste hapje om tot een spectaculaire amuse. 

Serveer je hapjes in glaasjes…

Een hapje geserveerd in een glaasje ziet er superfeestelijk uit. Bovendien kun je er alle kanten mee uit: een frisse mousse, een lekkere garnalencocktail of een soepje, het kan allemaal.

… of in een lepel!

Verkies je een lepelhapje? Praktisch en fijn. In de handel zijn allerlei lepels speciaal voor lepelhapjes te koop. Er bestaan zelfs eetbare exemplaren! Kies voor lepels die niet te groot zijn: het hapje moet in één hap binnengaan, niemand staat graat te knoeien op een feestje.

Op een stokje…

Een hapje op een spiesje is handig om te eten en dus prima geschikt voor allerhande receptjes en aperomomenten. Satéstokjes saai? Er zijn ook allerhande leuke prikkertjes te vinden in de winkel, of maak ze zelf van een takje rozemarijn of een mooi takje uit de tuin.

… of op toast!

Onze oma’s wisten het al: toastjes zijn de ideale drager voor allerlei lekkers. Je hoeft je echt niet te beperken tot toastjes uit de winkel: ook van peperkoek of rozijnenbrood kun je lekkere toastjes maken. Of gebruik eens een plakje (zoete) aardappel als toast. Ontdek hier onze originele en feestelijke toastjes voor kerst.

Volg ons op FacebookInstagramPinterest, YouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook…

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen