Meest recente artikelen

Welke traybake met vis kan ik maken?

Voorjaarsvis van de bakplaat

Welke traybake met vis kan ik maken? Artikel

Traybakes zijn snel, simpel en superlekker. Op zoek naar een lekker lichte traybake met vis? Wij vroegen het aan Karolien Olaerts, expert in gezonde maaltijden.

Karolien Olaerts serveert niet enkel lekkere gezonde gerechtjes voor het hele gezin, ze geeft ook graag antwoord op al jouw kookvragen, mét praktische tips en wetenschappelijk onderbouwd voedingsadvies. Ze schreef al verschillende boeken over gezond eten en heeft een eigen podcast. Met al onze vragen over gezondheid kunnen we dus bij haar terecht. Deze keer: heb je een suggestie voor een licht lenterecept voor zo'n handige traybake, maar dan met vis?"

Welke traybake met vis kan ik maken? Het antwoord van Karolien

"Traybakes zijn inderdaad handig! Het principe van alles op één bakplaat klaar te maken, bespaart je veel gedoe en afwas. Ik hou ervan om vis te gebruiken in deze lichte lentevariant. Het maakt de maaltijd meteen compleet. De pistache-korst zorgt in dit recept voor een fijne crunch en de vis blijft er lekker sappig door."

Probeer Karoliens recept voor vis van de bakplaat

Wil je dit recept bewaren? Dat kan met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet.

Meer inspiratie: de traybake-recepten van Libelle Lekker

Op zoek naar nog meer lekkere traybakes? Hier zijn alvast enkele ideetjes. Wil je deze recepten bewaren? Dat kan met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook …

  • Deel dit artikel
Alles over Karolien Olaerts

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen