Traybake van zalmforel, broccolirijst en gekleurde kerstomaten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Traybake van zalmforel, broccolirijst en gekleurde kerstomaten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk gerecht à la Pascale Naessens!

Natalie tipt!

“Wil je dit gerecht feestelijk presenteren? Snij de zalm dan in blokjes, prik ze op een stengel citroengras en gaar ze zo in de oven.”

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Pel de sjalot. Verdeel de broccoli in roosjes en maal samen met de sjalot fijn in de keukenrobot (of koop kant-en-klare broccolirijst als het snel moet gaan). Roer de currypasta los in de kokosmelk.

  2. 2

    Lepel de broccolirijst in een ingeoliede ovenschaal en leg de zalmforel erop. Schenk er de currykokosmelk bij en leg de gekleurde kerstomaatjes ertussen. Kruid met peper en zout en schuif 12-15 minuten in de oven.

  3. 3

    Meng de ingrediënten voor de saus. Haal de schotel uit de oven en geef het sausje erbij. Werk af met koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 185°C. Pel de sjalot. Verdeel de broccoli in roosjes en maal samen met de sjalot fijn in de keukenrobot (of koop kant-en-klare broccolirijst als het snel moet gaan). Roer de currypasta los in de kokosmelk.

  2. 2

    Lepel de broccolirijst in een ingeoliede ovenschaal en leg de zalmforel erop. Schenk er de currykokosmelk bij en leg de gekleurde kerstomaatjes ertussen. Kruid met peper en zout en schuif 12-15 minuten in de oven.

  3. 3

    Meng de ingrediënten voor de saus. Haal de schotel uit de oven en geef het sausje erbij. Werk af met koriander.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.