Meest recente artikelen

Brood bakken zonder oven? Ja, dat kan!

Supermakkelijk!

Brood bakken zonder oven? Ja, dat kan! Artikel

Brood bakken zonder oven? Ja, dat kan! Meer zelfs; je hebt er slechts 2 ingrediënten voor nodig. Bovendien is het supermakkelijk te maken en tover je het in no time op tafel.

Brood bakken zonder oven? Ja, dat kan echt! Met een (grill)pan of barbecue is de klus zo geklaard.

Zo maak je brood zonder oven

Brood bakken zonder oven is helemaal niet moeilijk. Om een heerlijk platbrood te maken, heb je slechts 2 ingrediënten en enkele minuutjes van je tijd nodig. Zo maak je het

Dit heb je nodig

Zo maak je het

  1. Kneed het zelfrijzend bakmeel en de yoghurt tot een soepel deeg. Dit kan je gewoon met je handen, of met behulp van de keukenmachine doen. Meng het zout erdoor.
  2. Verdeel het deeg in gelijke stukken en rol er bolletjes van.
  3. Bestrijk je werkblad en je deegrol met een neutrale olie (genre zonnebloem- of arachideolie) en rol elk bolletje dun uit. Leg elk flatbread in een hete pan en bak enkele minuten aan elke kant. Als het brood goudbruin is, is het klaar.

Meer recepten

In de pan

Een heerlijk platbrood maak je zo in de pan. Wil je deze recepten bewaren? Dat doe je met één klik op de knop. Lees hier hoe je het doet.

Op de barbecue

 

 

Al jouw vragen over brood bakken beantwoord

Abonneer je op het Libelle Lekker YouTube-kanaal en ontdek er dagelijks toffe kookvideo’s.

Volg ons op FacebookInstagramPinterestYouTube en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Lees ook…

  • Deel dit artikel

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Gerelateerde artikelen