Platbrood met lente-ui en eetbare bloemetjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Platbrood met lente-ui en eetbare bloemetjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker brood dat je makkelijk en snel maakt op de barbecue. 

bereiding
  1. 1

    Meng de bloem met de Turkse yoghurt en het zout. Kneed tot een soepel deeg. Rol het deeg uit. Was de lente-uitjes en snij ze overlangs in twee. Duw de lente-uitjes in het deeg.

  2. 2

    Bedruppel met wat olijfolie en bestrooi met grof zeezout. Bak het brood zo’n 15 minuten op de barbecuerooster (of gebruik een pizzasteen). Bestrooi net voor het serveren met de eetbare bloemetjes en nog wat olijfolie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng de bloem met de Turkse yoghurt en het zout. Kneed tot een soepel deeg. Rol het deeg uit. Was de lente-uitjes en snij ze overlangs in twee. Duw de lente-uitjes in het deeg.

  2. 2

    Bedruppel met wat olijfolie en bestrooi met grof zeezout. Bak het brood zo’n 15 minuten op de barbecuerooster (of gebruik een pizzasteen). Bestrooi net voor het serveren met de eetbare bloemetjes en nog wat olijfolie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.